torsdag, januar 11, 2007

En nærmere titt på Apples iPhone


For to dager siden lanserte Apple årets må-ha gadget, den nye Apple iPhone. Dessverre er den ikke i handelen her i Norge før tidligst i oktober. I mellomtiden får man ta til takke med bilder og videoer.

I denne CBS-videoen viser Apples product marketing-sjef, Phill Schiller, noen av de imponerende funksjonene up-close.

2 kommentarer:

Hans P Fosseng sa...

Er ikke iPhone noe opphauset, når du tenker litt mer på saken? Så lenge vi snakker om femtimers batterikapasitet kan lanseringen i Norge drøye så lenge den vil for meg... Og er det egentlig praktisk med berøringsskjerm på en telefon? Hva med mangelen på 3G?

Når det gjelder mobil satser jeg heller på en Sony Ericsson eller Nokia enn så lenge, og så bruker jeg min iPod til musikk og podkaster...

Then again, fin er den selvsagt. Som forventet.

Ole Bruseth sa...

Opphauset var den definitivt, men den overgikk alle mine forventninger :)

Det er 5 timers samtaletid, nettsurfing eller videospilling, mens det er 16 timers musikkavspilling. Jeg synes ikke det er så gærnt. Det er mer enn nok for mitt behov i alle fall. Desuten er den jo utstyrt med en iPod-kontakt, noe som helt sikkert gi en rekke tilbehør. Jeg bruker ikke telefonen til så mye snakkinging uansett ;)

Eneste problemet er sending av SMS. Der tror jeg berøringsskjermen blir vanskelig å venne seg til.....

Ellers ser berøringsskjermen ut til å fungere overraskende bra. De har til og med greid å klemme inn snasne finesser som sist var å se i Jeff Hans multi touch: http://ted.com/tedtalks/tedtalksplayer.cfm?key=j_han