torsdag, februar 09, 2006

JAJAH - Ny Revolusjonerende Telefontjeneste


En ny og spennende telefontjeneste med navn JaJah har nettopp blitt lansert. Tjenesten er VoIP-basert og krever ingen nedlasting eller installering for å brukes. Tjenesten er fullstendig webbasert og fungerer derfor på de fleste plattformer og nettlesere.

Du kan også ringe 5 minutter gratis for å teste tjenesten, men dette fungerer kun til fasttelefon.

Sjekk teletjenesten her:
JAJAH - web activated telephony

3 kommentarer:

Anonym sa...

Revolusjonerende? Nei, vil nå ikke akkurat si det. Strengt tatt er det jo bare et WEB grensesnitt til en tjenesteform kalt "callback". Om du søker litt rundt på nettet så finner du til og med her i landet flere slike lignende tjenester, også mange år tilbake i tid når det var mye dyrere å ringe enn hva det er nå.

At tjenesten er VoIP basert er vel en sannhet med visse modifikasjoner. Nå stod det ikke så mye hos dem, men etter det jeg kan forstå så vil det kun være samtaler på kryss av landegrenser som delvis vil være basert på VoIP, samtaler som ringes innenriks vil nok mest sansynlig bare være snakk om en routing av samtalen og ikke noe ip-trafikk, ja så sant det ikke ringes til et ip-telefon nummer da ;)

Synseren Terje :-)
@ senikk.com
Nå også på mobiltelefon mobil.senikk.com

Ole Bruseth sa...

Kanskje ikke revolusjonerende, men et langt steg videre :) Jeg har i alle fall ikke sett noen som tilbyr en enklere og billigere web-basert tjeneste.

I følge deres egen beskrivelse er det en VoIP-tjeneste: «global VoIP telephony between normal landline and mobile phones - without software download, installation process and headsets.»

Anonym sa...

blir oppringt fra utelans prefiks +31 (Nederland) når jeg prøver tjenesten i Norge